Vill du bidra till kvinnors integration?

Vi vill erbjuda nyanlända kvinnor en chans att prata svenska och komma närmare den svenska kulturen. När vi frågat kvinnorna vad de vill göra så har det visat sig att det finns en stor efterfråga på att få prata svenska. Många behärskar svenska skriftligt men har svårt att prata då de sällan får chansen att använda språket. Därför ser vi set som en viktig del i vår verksamhet att kunna erbjuda samtal. 

För att detta ska vara möjligt så behöver vi dig som är etablerad svensk också! 

Tillsammans kan vi skapa ett utbyte mellan kulturer och lära om varandra.

SIA är en öppet hus-verksamhet så det krävs inget medlemsskap för att delta. Du kan välja att vara med på en eller flera träffar beroende på vad som passar dig. Information om våra kommande träffar hittar du både här, på Instagram och på Facebook.